Kaštánkovo sušené maso

V roce 2018 jsme ze skladu naši výrobny udělali sušárnu a pustili se do sušení masa. Recepturu jsme sice nezdědili po pradědečkovi, ale Lukáš maso sušil pro vlastní spotřebu a známé několik let předtím. Proto ten název - Kaštánkovo sušené maso.

maso_produkty

Kvalita je pro nás zásadní a kdykoli za ni dáme ruku do ohně. Ikdyž na kočku namalujete pruhy, nestane se z ní tygr. Proto maso odebíráme od farem s vlastním chovem býků z jižní MoravyVzhledem k vlastnímu presvedčení sme časem začali sušit i Bio maso, které odebíráme z českých a rakouských eko-farem. Worcesterovku nám lodí vozí přes Hamburk ze samotného Worcesteru. Zkrátka všechny ingredience musí mít původní recepturu. Glutamáty, zahušťovadla, konzervanty a stabilizátory nám nesmí přes práh.
 
Vysušujeme na maximální možnou míru, takže kilogram sušeného masa vzniká z 3,45 kg čerstvého.
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.