Hodnocení obchodu

5,0 312 hodnocení
Přidat hodnocení
5
302x
4
7x
3
1x
2
2x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Z.Loprais | 23.11.2020
Velmi...od objednání po doručení až po vynikající chuť nemá obchod chybu. Přeji do budoucna samé dobré produkty a mnoho úspěchů.
Avatar autora | 23.11.2020
J Avatar autora Jana | 22.11.2020
Avatar autora | 22.11.2020
LH Avatar autora Luděk Habarta | 22.11.2020
RM Avatar autora Roman Macek | 20.11.2020
Výborné Kaštánkovo sušené s pepřem pro mě nej!! Tak začala má závislost na sušeném hovězí????
AH Avatar autora Anna Hlavničková | 20.11.2020
Jsem spokojena se s obchodem. Maso mi velice chutnalo, jen je na mě moc tvrdé, ale chuťově vynikající.
Avatar autora | 20.11.2020
LH Avatar autora Lukáš Houda | 20.11.2020
Výborné. Hovězí chilli a pepř nejlepší.
JD Avatar autora Jan Dvorský | 20.11.2020
Česnekový vepř, kráva chilli a pepř! Už se těším na další várku.
PV Avatar autora Petra Vovsova | 19.11.2020
Luxusni maso, určitě budu objednávat další.
Avatar autora | 19.11.2020
RT Avatar autora Roman Tůma | 19.11.2020
JK Avatar autora Jan Kříž | 19.11.2020
Obchod určitě doporučuji. Některá sušená masa z balíčku mixu byla opravdu skvělá, některá nás s přítelkyní moc nezaujala. Sto lidí má sto chutí, ale mohu produkty doporučit.
V Avatar autora Vavřichová | 18.11.2020
Ze zvědavosti,protože jsme nikdy sušené maso neměly,jsem si s dcerkou objednala hovězí pepřové a vzorky masíček.Musím říct,že mne to velmi příjemně překvapilo,maso je opravdu výborné,skvěle ochucené.Jen to hovězí je tužší než vepřové,takže pokud budu ještě objednávat,určitě upřednostním vepřové.Díky Kaštánku,jsme mile překvapeny,opravdu masíčko je moc dobré.....
R Avatar autora Radek | 18.11.2020
TOP - Určitě vepřové česnek a hovězí chilli. Startovací balíček na začátek není krok vedle. Jediné mínus je, že už pak budete myslet jenom na to, že si to maso chcete pořád dávat.
Avatar autora | 16.11.2020
Avatar autora | 16.11.2020
Avatar autora | 16.11.2020
MN Avatar autora Michal Nátěsta | 15.11.2020

Stránka 1 z 16 , položek celkem: 312

Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.