A proč zrovna to moje?

      Některé důvody jsem už zmiňoval. Máme čisté složení bez chemie. Sušíme na maximum a neprodáváme vodu. Máme příchutě v BIO kvalitě. No a další? Každý si musí najít svoje oblíbené dobroty. Každý máme jinou chuť a někdo řekne, že mu chutná a druhý, že se to nedá jíst. Mám ale pár argumentů, které použiji. V roce 2019 jsme vyhráli Českou biopotravinu roku. Soutěž, kde se utkalo 150 různých produktů od vína až po paštiky. Vyhrálo naše vepřové s tymiánem a zázvorem a na druhém místě se umístilo vepřové s česnekem. Tohoto si velmi cením, protože konkurence byla tvrdá a vážím si toho, že odborníci na gastronomii postavili naše produkty takto vysoko.

Na stránkách máme sekci hodnocení, kde nám zákazníci nechávají své vzkazy a recenze. Nasbírali jsme jich již přes 2 000 a drtivá většina je pozitivní. To považuji také za důležitý výstup naší práce a nesmírně mě to těší. V neposlední řadě jsou to reakce v komentářích na našich reklamách na sociálních sítích. Je jich spousta a ta hodnocení jsou vesměs kladná. Toho si cením možná nejvíce, jelikož všichni víme, jaké může být prostředí sociálních sítí někdy přísné až kruté.            

Pár slov závěrem.

      Pokud si objednáte sušené maso od nás, budeme moc rádi. Já jsem se Vám touto cestou snažil některé věci vysvětlit a ukázat, proč si naše maso koupit. Pro ty, kteří netuší, jak může proboha chutnat hovězí s vínem a muškátem nebo vepřové s tymiánem a zázvorem máme startovací balíček, kde je 20 g od každé příchutě na ochutnání. Ten Vám doručíme na výdejní místo ve Vašem sousedství zdarma. Stejně jako každou objednávku nad 500 Kč. Máme dárkové krabice, které můžete zabalit pod stromeček, potěšit s ní manžela o narozeninách nebo ji věnovat důležitému klientovi při uzavření velkého obchodu. Děláme balíčky od 50 gramů až po kilové pytle. Takový kilový pytel je pro rozhodnutého zákazníka úspora v peněžence a pro přírodu úspora 19 odpadků. To je vše, žvanění bylo z mé strany už asi dost. Objednejte, ochutnejte a udělejte si obrázek sami.

      Lukáš Kaštánek