O tom jak suším

Co je sušené maso ?

Jednoduše je to maso, které je konzervované vysušením. Druhů konzervace je celá řada (vaření, uzen...

Jak suším já?

Postup je to jednoduchý, i když časově náročný. My používáme pouze základní nástroje: nůž, prkénko ...

Čím ochucuji?

Proč se tedy chemické konzervanty do sušeného masa někdy přidávají?       No zkuste...

Sušené vepřové?

Vepřové je tlusté, spíš tak na vepřo zelo, ne?       Vždycky jde o to, jaký kousek ...

Proč BIO maso?

      Máme šest příchutí v BIO kvalitě. Tři vepřové a tři hovězí. Chtěli jsme po...

A proč zrovna to moje?

      Některé důvody jsem už zmiňoval. Máme čisté složení bez chemie. Sušíme na maxim...

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení