O tom jak suším

Co je sušené maso ?

Jednoduše je to maso, které je konzervované vysušením. Druhů konzervace je celá řada (vaření, uzení,...

Jak suším já?

Postup je to jednoduchý, i když časově náročný. My používáme pouze základní nástroje: nůž, prkénko a...

Čím ochucuji?

Proč se tedy chemické konzervanty do sušeného masa někdy přidávají?       No zkuste...

Sušené vepřové?

Vepřové je tlusté, spíš tak na vepřo zelo, ne?       Vždycky jde o to, jaký kousek ...

Proč BIO maso?

Máme šest příchutí v BIO kvalitě. Tři vepřové a tři hovězí. Chtěli jsme podpořit tuto formu zem...

A proč zrovna to moje?

Některé důvody jsem už zmiňoval. Máme čisté složení bez chemie. Sušíme na maximum a neprodáváme vodu...