K čemu sušené maso je?

Jak se dá v praxi využít sušené maso?

      Využití je mnoho, ale uvedu pár nejběžnějších. Nejčastější je asi dát si něco dobrého. Večer po práci si člověk rád pustí film nebo seriál nebo prostě jen televizi. No a u toho chce něco uždibovat. Sušené maso je téměř čistá bílkovina. Najdete tam jen stopové množství cukru a velice málo tuku. Je to tedy rozhodně lepší varianta než třeba bramborové chipsy nebo nějaké tyčinky a sušenky z mouky. Další výhodou je to, že se jedná o velké množství energie v malé hmotnosti. Horolezci, turisté, cyklisté a nejrůznější další sportovci si ho berou na cesty. Často chtějí právě jen solené, aby měli jak doplnit síly pár sousty a pokračovat. Zákazníci mi často píšou, kam se vydávají, a i když prodáváme jen v Česku a na Slovensku, naše maso díky těmto dobrodruhům už bylo snad všude. Nepál, Austrálie, Brazilská Amazonie, Ruská tajga. J Další využití, o kterém mi lidé píšou, jsou svačiny pro děti. Díky tomu, že nepoužíváme chemii je maso vhodné pro děti. Jak jsem říkal žádný cukr, málo tuku, spousta bílkovin. Rodiče si na výživu svých dětí dávají pozor a toto je jedna z variant, jak do dítěte dostat kromě cukrů v čokoládě a tuků v brambůrkách i nějakou tu bílkovinu. No a tahle do nich padá sama.